ooststroom Ik studeerde Nederlands recht, wijsbegeerte en psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, University of Kent en de Law School van New York University.

Na mijn studies heb ik vanaf 2003 als gerechtssecretaris op de rechtbank van Arnhem gewerkt. Van 2004 tot 2012 was ik als docent-onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en het University College in Utrecht en heb ik gewerkt aan een proefschrift.

Sinds oktober 2016 werk ik als zelfstandig advocaat bij Tuzkapan Van der Lee advocaten en behandel zaken op het gebied van het arbeidsrecht, bestuursrecht en het personen- en familierecht.

U kunt bij mij terecht voor echtscheidingen, een ondertoezichtstelling en/of uithuisplaatsing, waarbij instanties als Jeugdzorg en de Raad voor Kinderbescherming zijn betrokken. Ik begrijp hoeveel impact zo’n scheiding en het contact met deze instanties kan hebben. Ik beschouw het als mijn taak als advocaat om ook over dit laatste goed te adviseren.

E-mail: vanooststroom@tladvocaten.nl