tuzkapan advocaatIn 1990 studeerde ik af aan de Universiteit van Amsterdam (Nederlands recht en Internationaal Recht). In 1991 ben ik als advocaat beëdigd bij de rechtbank in Amsterdam.

Ik heb een ruime praktijkervaring als scheidingsadvocaat.  Een belangrijk aandachtsgebied binnen het familierecht zijn voor mij echtscheidingen met een internationaal karakter. Dat internationale karakter (nationaliteit van partijen, maar ook de plaats waar een huwelijk is gesloten is van belang) kan soms grote gevolgen hebben voor de vermogensrechtelijke verhoudingen tussen de scheidende partijen.

Naast echtscheidingen kunt u bij mij terecht voor met name alimentatie- en boedelverdelingszaken..

Ook behandel ik strafzaken en arbeidszaken.

Van nature ben ik praktisch, oplossingsgericht en communicatief ingesteld. Mijn houding als advocaat wordt hier zeer door beïnvloed: tijd- en geldverslindende procedures dienen in mijn visie vermeden te worden.

Ik spreek Engels, Duits, Frans en Turks.

 

Mr. Tuzkapan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (deelgebied echtscheidings- en alimentatierecht)
  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied

E-mail: tuzkapan@tladvocaten.nl